We make Copenhagen dance!
We make Copenhagen dance!

En legende trance Dj: ATB kommer til København | Billetter

En legende trance Dj: ATB kommer til København | Billetter

En legende trance Dj: ATB kommer til København

ATB en nat fuld af minder.

Veteranen inden for elektronisk musik lander i København 3. februar for at få os til at danse med hans nummer 1 nummer 21:00 (Till I Come). En tysk musikberømthed, der har turneret rundt i verden og spillet i de vigtigste fester og klubber (Sunrise Festival, Creamfields, Mysteryland osv.). At være nr.1 DJ i 2011 ifølge ‘THE DJ LIST’. Forbered dig på at føle dine yndlingssange og nyde et mindeværdigt show. Sted: Stagebox Dato: 3. februar

 

ATB coming to Copenhagen

Om ATB

I mere end 20 år, Andre Tanneberger alias ATB, har han ligget i toppen af ​​de internationale DJ-hitlister (DJ MAG 2021:#35), og hans sange er blevet spillet milliarder af gange over hele kloden. Den BRIT-prisnominerede kunstner betragtes som en pioner og efterhånden en legende inden for den internationale elektroniske musikscene. Efter at have produceret i alt ti album til dato, er genudgivelsen af ​​”Your Love (9 PM)”, som han producerede med Topic og A7S, blevet DET store sommerhit i 2021 over hele kloden. Den er allerede blevet streamet mere end 500 millioner gange på Spotify alene, har nået guldstatus i tolv lande, inklusive Tyskland, platin i Storbritannien, Australien, Rusland, Italien og Schweiz og dobbelt platin i Irland.

Nummeret er en af ​​de mest spillede sange på radioen over hele verden og hit #1 af de amerikanske dance harts. For over 20 år siden var ATB’s originale version af “9 PM (Till I Come)” den første dansesang “Made in Germany”, der slog nummer 1 på de britiske hitlister. ATB’s debutsingle toppede også i adskillige Top 10-hitlister rundt om i verden, inklusive de amerikanske Billboard-hitlister, og åbnede døren for dansemusik på mainstream-radio.

Udover Your Love (21:00) og opfølgende single “Like That”, har ATB også lancerede sin EP Serie ATB THE DJ. En serie, hvor ATB udgiver musik til sine fans af den første time. Som du danser til, selv når du ikke er i en klub. Det sender dig følelsesmæssigt ind i en anden verden. Velegnet til at undslippe hverdagen. Og Vol. 01 var kun begyndelsen. Billetter.

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *