We make Copenhagen dance!
We make Copenhagen dance!

En legende Dj: Benny Benassi kommer til København | Billetter

En legende Dj: Benny Benassi kommer til København | Billetter

En legende Dj: Benny Benassi kommer til København 11. marts 2023

GravityCPH præsenterer en LEGENDE – BENNY BENASSI!
Efter mere end ti år kom Benny Benassi til København
At være headliner på de vigtigste festivaler rundt om i verden, som Tomorrowland, Ultra, EDC Las Vegas osv.
Hans hit “SATISFACTION” var det mest streamede nummer i 2003 og nåede nr. 26 i verdens bedst sælgende singler. Denne titel, som for nylig blev remixet af David Guetta, har stadig sin plads på planetens dansegulve. En ikonisk aften, du ikke må gå glip af!

Billetter her!

En legende Dj: Benny Benassi kommer til København | Billetter

11 marts
20.00 – 02.00

Sted: Stagebox
Refshalevej 189, 1432 København

BILLETTER her.

Om Benny Benassi

Med en imponerende karriere, der strækker sig over mere end tyve år, er Benny Benassiisone af tidens mest succesrige, indflydelsesrige pladeproducere og djs.

Hans springbræt til berømmelse kom i form af hans banebrydende cross-over-hit Satisfaction, udgivet i 2002. Dette ikoniske, banebrydende, genredefinerende nummer, som toppede hitlisterne over hele Europa, som derefter krydsede dammen ind i Nordamerika, banede vejen for hans debut albumin 2003, Hypnotica, som blandt utallige andre anerkendelser gav ham titlen som European Border Breaker Award, for det mest rekordsalg af en italiensk kunstner uden for Italien. Siden da har Benny stået for de største festivaler rundt om i verden, inklusive EDC, Coachella, Tomorrowland og Ultra Musikfestival for at nævne nogle få. I 2008 udgav Benny sit næste kunstneralbum, Rock N Rave, før han vandt en Grammy-pris for sit remix af Public Enemy’s Bring The Noise, en af ​​de første indspilninger nogensinde til at kombinere europæiske electrohouse-beats med amerikansk hiphop-vokal, hvilket cementerede Bennys status som en banebrydende pioner inden for den kommercielle elektroniske musikscene. Og i 2011 udgav han sit anmelderroste tredje album, Electroman, som inkluderede verdensomspændende storhits Beautiful People med Chris Brown og Cinema med Gary Go.

Endnu en gang skrev Benny historie ved at opdage en ung og på det tidspunkt ukendt kunstner ved navn Skrillex, som han hyrede for at remixe Cinema og med succes bragte dubstep ind i mainstream. Remixet vandt endnu en Grammy Award og forblev i Top 40-hitlisterne i fire sammenhængende år. Senest fejrede Bennyjust 10-års jubilæet for Cinema med et dræbende remix fra superstjernen Swedishduo, Galantis.

Da Bennys stjerne fortsatte med at stige, slog han sig sammen med Madonnn og producerede singlen Girl Gone Wildplus adskillige andre numre på MDNA-albummet, hvilket fuldt ud bekræftede Bennys plads som en af ​​de allerbedste producere i verden! I årene efter fortsatte Bennys eksplosive vækst. og hans single Dance The Pain Awaywith John Legend blev en certificeret smash, efter at have premiere på Coachella med John, der fremførte vokalen live. Fem år efter sit første album droppede Benny Danceaholic, ledet af hitsinglen og sommerhymnen Paradise, igen med Chris Brown. Der er en lang, rig liste over andre A-liste-kunstnere, som Benny har samarbejdet med for at medvirke på hans plader, der fortjener nævne,

lige fra Lil Yachty og T Painto Serj Tankian fra System of a Down, hvilket yderligere illustrerede hele omfanget af Bennys indflydelse. Ud over hans egen produktion har Benny altid haft som mål at bringe sin lyd til en bred vifte af publikum. Dette inkluderer hans væld af højprofilerede remixes for folk som Bob Marley & The Wailers, Giorgio Moroder og Rolling Stones, blandt en vaskeri liste over andre. I løbet af de sidste to år har Benny taget sin uovertrufne viden om spillet og begyndte at udvikle en gruppe af yderst talentfulde producere, kendt som BB Team. Ud over at udgive udgivelser ved siden af ​​dem fortsætter Benny med at videregive både sit geni og sin lyd til de næste generationer.

I dag, med fraværet af shows og festivaler under en global pandemi, sigtede Benny efter at løfte humøret med livestreams såsom Billboard At-Home, såvel som sin egen Panorama-funktion, alt imens han fortsatte med at udgive feel good crossover-hits. Med en række udgivelser som Everybody Hates Monday Mornings, Just Miss Love, Until The End of Summer, I’ll Be Your Friend sammen med CeCe Rogers, og selvfølgelig hans samarbejde med den ærede JeremihonLOVELIFE, som toppede som nr. 1 på USBillboardDance og Media Base Radio Charts, musikken er blevet ved med at flyde og fuldt ud befæstet Bennys status som en af ​​en slags smagsproducent. Med et travlt år planlagt forude, inklusive en dokumentar med højdepunkter i karrieren og endnu et album, kan du forvente at høre meget mere af denne legendariske italienske producer!

Mere om GravityCPH

Grib nu, vi er altid udsolgt!!!
Om GravityCPH:
House musikbegivenheder i Københavns bedste lokationer med verdensomspændende kunstnere. Når vi skaber GRAVITY CPH, stræber vi efter den højeste kvalitet. Vores mål er din glæde, når du hører, at vores nye fest er i horisonten.
Som altid den bedste produktion: Lyd og lys til dig.
GravityCPH – VI LÆRKER COPENHAGEN DANS!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *